Mire használhatjuk a virtuális asszisztenst II

Fontosnak tartjuk, hogy mindenki tudja, mire is használható egy virtuális asszisztens, aminek megértéséhez ez a poszt is segítséget nyújthat.

Minden hozzánk beérkező ajánlatkérés öröm, hiszen ebből is le tudjuk szűrni, hogy sokan vannak tisztában a virtuális asszisztens fogalmával, és hogy szükségük is van rá. Viszont a hétköznapokban folyamatos magyarázatot igényel a fogalom, éppen ezért érezzük fontosnak, hogy posztjaink által bővebb betekintést kaphasson mindenki a  világunkba.

Szeretnénk kicsit konkrétabb példákkal is szemléltetni.

Adott egy építőipari kisvállalkozás. A cégvezető folyamatosan úton van, felméréseken, megbeszéléseken vesz részt, ellenőrzi a munkákat. Az adminisztrációra leginkább csak az esti órákban van ideje, továbbá “szabadidejében”, így a papírmunka mindig csúszik. Ilyen esetekben komoly segítséget nyújthat egy virtuális asszisztens.

építőipari vállalkozó

  • Felmérések után, az adatok megadását, alaprajz átküldését és a konkrét feladatok egyeztetését követően a virtuális asszisztens már készítheti is a megfelelő árajánlatot. Ennek köszönhetően nem lesznek felhalmozott, el nem küldött, időben elcsúszott árajánlatok.
  • Anyagbeszerzések leadásával sem kell többet bajlódnia, megfelelő lista, vagy raktár készletnyilvántartás alapján a virtuális asszisztens megrendeli azt amire szükség van.
  • Számlák kezelését is rábízhatja, így minden számla a megfelelő időben kerülhet kiállításra és elküldésre.
  • Könyvelő részére küldendő anyaggal sem kell többet bajlódni. A virtuális asszisztens összegyűjt mindent, rendezi, nyilvántartást készít, egyeztetheti a dolgozókkal a szabadságokat, előkészítheti a bérszámfejtést.
  • Szerződések előkészítése sem jelent többé gondot, hiszen adott paraméterekkel a szerződéseket elkészítheti.
  • Kapcsolattartás az ügyfelekkel sem lesz már nyűg a számára.

Az említett cég teljes adminisztrációja egy kézben megoldható, így a cégvezető rengeteg időt meg tud takarítani. Mivel a virtuális asszisztens saját maga is vállalkozó, így a díját el tudja számolni, ellentétben a saját alkalmazottal. Nem kellett beruháznia eszközökre, plusz iroda lehetőséget teremtenie, így költséget takarított meg.

Természetesen ez csak egy példa arra, hogy milyen szolgáltatást várhatunk el egy virtuális asszisztenstől.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését a virtuális asszisztens szolgáltatások iránt kérjen árajánlatot, vagy keressen elérhetőségeim valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük