Mire használhatjuk a virtuális asszisztenst III. – Webshop

Fontosnak tartjuk, hogy mindenki tudja, mire is használható egy virtuális asszisztens, aminek megértéséhez ez a poszt is segítséget nyújthat. Ebben a bejegyzésben a webshop tulajdonosoknak adunk információt.

 

Sokrétű felhasználhatóságának köszönhetően egy virtuális asszisztens sok segítséget tud nyújtani egy webshop feltöltésében, működtetésében. Alapvetően a virtuális asszisztensek nagy része – szemben egy általános irodai asszisztenssel – kell hogy értsen webfejlesztés bizonyos szegmenseihez és social media egyes ágaihoz, ezzel hozzáadott értéket teremtve az Ön vállalkozásához. Vizsgáljuk meg közelebbről, hogy mire is használhatja szolgáltatásainkat. Adott egyfelől a már korábban említett webes keretrendszer ismerete és a jártasság a social media világában. Másfelől a folyamatos online jelenlét és telefonos elérhetőség. Ez már éppen elég egy webshop ügyfélszolgálat üzemeltetéséhez.
De itt még nem áll meg az előnyök sokasága. Adott az általános előnyök közül a számlaképesség, a saját eszköz használata mellett, hogy többlet szolgáltatásként vállaljuk a csomagok feladását futárszolgálatnak, a telefonos hívások dokumentálását, megrendelések dokumentálását, termékek feltöltését. Ismeretségi körünkből azt a nehézséget említették a legtöbben, hogy problémát jelent a panaszkezelés. Ha velünk dolgozik együtt, ezt a problémát is levesszük a válláról és Önnek csak a “jó” dolgokkal kell foglalkoznia vállalkozásában.

A szolgáltatást ahogy eddig is a jól megszokott óradíj alapon végezzük, így előre tervezhető és számítható költséget jelent vállalkozásának. Ugyanakkor pontosan annyit fizet, amennyit dolgoztat, így nincs további rejtett költség vagy egyéb kiadás.

A felsorolt előnyök azoknak nyújt igazán nagy támogatást, akik kezdők a webshop üzemeltetők világában vagy éppen azoknak, akik már több webshoppal rendelkeznek és szükségük van egy segítő kézre a feladatok ellátásában.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését a virtuális asszisztens szolgáltatások iránt kérjen árajánlatot, vagy keressen elérhetőségeim valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük